De beste conferentiecentra in Benidorm

4 november 2023
De beste conferentiecentra in Benidorm

Benidorm is een populaire bestemming voor toeristen van over de hele wereld, maar het is ook een geweldige plek om conferenties en zakelijke bijeenkomsten te houden. Met een breed scala aan conferentiecentra biedt Benidorm de perfecte locatie voor elk type evenement, van kleine bijeenkomsten tot grote conferenties. In deze blogpost zullen we de beste conferentiecentra in Benidorm bespreken en wat ze te bieden hebben.

1. Centro de Convenciones de Benidorm

Het Centro de Convenciones de Benidorm is het grootste conferentiecentrum in de stad en biedt 6.000 vierkante meter aan ruimte voor evenementen. Het centrum beschikt over 17 zalen met een capaciteit van 50 tot 1.500 personen en biedt moderne faciliteiten, zoals audiovisuele apparatuur en draadloos internet. Het centrum heeft ook een restaurant, een café en een terras met uitzicht op de Middellandse Zee. Het Centro de Convenciones de Benidorm is ideaal voor grote conferenties en evenementen, en biedt ook ruimte voor kleinere bijeenkomsten.

2. Hotel Meliá Benidorm

Het Hotel Meliá Benidorm is een luxe hotel dat ook uitstekende conferentiefaciliteiten biedt. Het hotel beschikt over 16 zalen met een capaciteit van 20 tot 1.000 personen en biedt moderne audiovisuele apparatuur en draadloos internet. Het hotel heeft ook een business center en biedt cateringdiensten. Het Hotel Meliá Benidorm is ideaal voor zakelijke bijeenkomsten en conferenties en biedt ook uitstekende accommodatie voor gasten die willen blijven overnachten.

3. Hotel Bali

Het Hotel Bali is een ander luxe hotel met uitstekende conferentiefaciliteiten. Het hotel beschikt over 6 zalen met een capaciteit van 20 tot 1.200 personen en biedt moderne audiovisuele apparatuur en draadloos internet. Het hotel heeft ook een business center en biedt cateringdiensten. Het Hotel Bali is ideaal voor zakelijke bijeenkomsten en conferenties en biedt ook uitstekende accommodatie voor gasten die willen blijven overnachten.

4. Hotel Gran Bali

Het Hotel Gran Bali is het hoogste hotel van Europa en biedt een prachtig uitzicht op de stad en de Middellandse Zee. Het hotel beschikt over 14 zalen met een capaciteit van 20 tot 1.000 personen en biedt moderne audiovisuele apparatuur en draadloos internet. Het hotel heeft ook een business center en biedt cateringdiensten. Het Hotel Gran Bali is ideaal voor zakelijke bijeenkomsten en conferenties en biedt ook uitstekende accommodatie voor gasten die willen blijven overnachten.

5. Hotel Deloix Aqua Center

Het Hotel Deloix Aqua Center is een modern hotel met uitstekende conferentiefaciliteiten. Het hotel beschikt over 7 zalen met een capaciteit van 25 tot 400 personen en biedt moderne audiovisuele apparatuur en draadloos internet. Het hotel heeft ook een business center en biedt cateringdiensten. Het Hotel Deloix Aqua Center is ideaal voor zakelijke bijeenkomsten en conferenties en biedt ook uitstekende accommodatie voor gasten die willen blijven overnachten.

In Benidorm zijn er verschillende conferentiecentra die geschikt zijn voor elk type evenement, groot of klein. Deze centra bieden moderne faciliteiten en uitstekende diensten en zijn ideaal voor zakelijke bijeenkomsten en conferenties. Of u nu op zoek bent naar een groot conferentiecentrum of een luxe hotel met conferentiefaciliteiten, Benidorm heeft het allemaal. Als u een evenement plant in Benidorm, overweeg dan een van deze conferentiecentra voor een succesvol evenement.