De beste locaties voor bruiloften in Benidorm

3 september 2023
De beste locaties voor bruiloften in Benidorm

Benidorm is een van de meest populaire bestemmingen voor bruiloften in Spanje. Met zijn prachtige stranden, schilderachtige omgeving en perfecte weer het hele jaar door is het geen verrassing dat zoveel stellen kiezen voor Benidorm als hun trouwlocatie. In deze blogpost zullen we enkele van de beste locaties voor bruiloften in Benidorm bespreken.

Hotel Bali

Het Hotel Bali is een van de meest populaire trouwlocaties in Benidorm. Het hotel biedt een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en heeft een groot zwembad dat zich perfect leent voor een receptie na de ceremonie. Het hotel heeft ook een aantal prachtige tuinen en terrassen die ideaal zijn voor foto's van het bruidspaar. Het Bali Hotel heeft ook verschillende trouwpakketten beschikbaar die kunnen worden aangepast aan de specifieke wensen van het bruidspaar.

Villa Venecia Hotel Boutique

Het Villa Venecia Hotel Boutique is een prachtige locatie voor een intieme bruiloft. Het hotel is gelegen in het hart van de oude stad van Benidorm en biedt een prachtig uitzicht op de zee. Het hotel heeft een dakterras dat ideaal is voor een ceremonie en een receptie. Het hotel heeft ook een restaurant dat gespecialiseerd is in mediterrane gerechten en dat perfect is voor een diner na de ceremonie.

La Vila Joyosa

La Vila Joyosa is een charmant dorpje op slechts 10 minuten rijden van Benidorm en biedt een aantal prachtige trouwlocaties. Het dorp heeft een aantal prachtige stranden en historische gebouwen die perfect zijn voor een bruiloft. Het dorp heeft ook een aantal restaurants die gespecialiseerd zijn in de lokale keuken en die perfect zijn voor een diner na de ceremonie.

Sierra Helada

De Sierra Helada is een prachtig natuurgebied dat zich perfect leent voor een buitenbruiloft. Het natuurgebied biedt een prachtig uitzicht op de zee en heeft verschillende paden die ideaal zijn voor een wandeling na de ceremonie. Er zijn verschillende locaties in het natuurgebied die kunnen worden gebruikt voor een ceremonie en een receptie.

Elche Park

Elche Park is een prachtig park in het centrum van Benidorm en biedt een aantal prachtige trouwlocaties. Het park heeft een aantal mooie tuinen en fonteinen die perfect zijn voor foto's van het bruidspaar. Het park heeft ook een aantal restaurants die perfect zijn voor een diner na de ceremonie.

Benidorm heeft een aantal prachtige trouwlocaties die geschikt zijn voor verschillende soorten bruiloften. Of je nu op zoek bent naar een locatie aan het strand, een intieme locatie in de oude stad of een buitenlocatie in de natuur, Benidorm heeft voor elk wat wils. Hopelijk heeft deze blogpost je geholpen bij het vinden van de perfecte locatie voor jouw bruiloft in Benidorm.