De ultieme gids voor de beste rooftop bars in Benidorm

6 oktober 2023
De ultieme gids voor de beste rooftop bars in Benidorm

Benidorm is een stad met prachtige uitzichten op de Middellandse Zee en de omliggende bergen. Wat is er beter dan van deze uitzichten te genieten terwijl je geniet van een heerlijke cocktail? We hebben de beste rooftop bars in Benidorm voor je op een rijtje gezet, zodat je deze ervaring niet hoeft te missen tijdens je vakantie.

Sky Bar at Hotel Madeira Centro

De Sky Bar is gelegen op het dak van het Hotel Madeira Centro in het hart van Benidorm. Het biedt een prachtig uitzicht op de stad en de zee. De bar heeft een moderne uitstraling en is perfect voor een ontspannen avondje uit. Geniet van een verfrissende cocktail terwijl je de zon onder ziet gaan.

The Secret Garden at Hotel RH Corona del Mar

The Secret Garden bevindt zich op het dak van Hotel RH Corona del Mar, aan de rand van Benidorm. Deze bar biedt een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee en de omliggende bergen. Het heeft een gezellige, intieme sfeer en is perfect voor een romantische avond uit.

The Top at Hotel Presidente

The Top bevindt zich op het dak van Hotel Presidente, vlakbij het Levante strand. Het biedt een panoramisch uitzicht op de zee en de stad. De bar heeft een moderne uitstraling en is perfect voor een avondje uit met vrienden. Het heeft een uitgebreide cocktailkaart en een breed scala aan hapjes.

The Roof at Hotel Bali

The Roof is gelegen op het dak van Hotel Bali, een van de hoogste gebouwen in Benidorm. Het biedt een spectaculair uitzicht op de stad en de zee. De bar heeft een ontspannen sfeer en is perfect voor een avondje uit met vrienden of familie. Het heeft een uitgebreide cocktailkaart en een breed scala aan hapjes.

La Terraza at Hotel Don Pancho

La Terraza bevindt zich op het dak van Hotel Don Pancho, aan de rand van Benidorm. Het biedt een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en de omliggende bergen. De bar heeft een luxe uitstraling en is perfect voor een avondje uit met vrienden of familie. Het heeft een uitgebreide cocktailkaart en een breed scala aan hapjes.

KU Lounge at Hotel Kaktus Albir

KU Lounge bevindt zich op het dak van Hotel Kaktus Albir, in het nabijgelegen Albir. Het biedt een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en de omliggende bergen. De bar heeft een ontspannen sfeer en is perfect voor een avondje uit met vrienden. Het heeft een uitgebreide cocktailkaart en een breed scala aan hapjes.

Bar Terraza at Hotel Deloix Aqua Center

Bar Terraza bevindt zich op het dak van Hotel Deloix Aqua Center, in het hart van Benidorm. Het biedt een prachtig uitzicht op de stad en de omliggende bergen. De bar heeft een moderne uitstraling en is perfect voor een ontspannen avondje uit. Geniet van een verfrissende cocktail terwijl je de zon onder ziet gaan.

Beach Club at Hotel Villa del Mar

Beach Club is gelegen op het dak van Hotel Villa del Mar, vlakbij het Levante strand. Het biedt een panoramisch uitzicht op de zee en de stad. De bar heeft een moderne uitstraling en is perfect voor een avondje uit met vrienden. Het heeft een uitgebreide cocktailkaart en een breed scala aan hapjes.

Moon Beach Club at Hotel Marina Resort

Moon Beach Club bevindt zich op het dak van Hotel Marina Resort, aan de rand van Benidorm. Het biedt een panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee en de omliggende bergen. De bar heeft een luxe uitstraling en is perfect voor een avondje uit met vrienden of familie. Het heeft een uitgebreide cocktailkaart en een breed scala aan hapjes.

La Mirada at Hotel Melia Villaitana

La Mirada bevindt zich op het dak van Hotel Melia Villaitana, in de buurt van Benidorm. Het biedt een prachtig uitzicht op de zee en de omliggende golfbanen. De bar heeft een ontspannen sfeer en is perfect voor een avondje uit met vrienden of familie. Het heeft een uitgebreide cocktailkaart en een breed scala aan hapjes.

Of je nu op zoek bent naar een romantische avond uit of een avondje uit met vrienden, de rooftop bars van Benidorm hebben voor ieder wat wils. Geniet van het prachtige uitzicht op de stad en de zee terwijl je geniet van heerlijke cocktails en hapjes. Welke bar ga jij als eerste bezoeken tijdens je vakantie in Benidorm?