De ultieme gids voor sportliefhebbers: Ontdek de beste sportsbars in Benidorm

30 mei 2024
De ultieme gids voor sportliefhebbers: Ontdek de beste sportsbars in Benidorm

Benidorm, een levendige badplaats aan de Spaanse kust, trekt jaarlijks duizenden toeristen aan die op zoek zijn naar zon, zee, en... sport! Voor degenen die geen enkele wedstrijd willen missen tijdens hun vakantie, zijn de sportsbars in Benidorm de place to be. Van voetbal tot tennis, Formule 1 tot basketbal, deze bars bieden een bruisende sfeer waar je kunt genieten van je favoriete sport terwijl je omringd bent door gelijkgestemde fans. In deze gids nemen we je mee langs de beste sportsbars die Benidorm te bieden heeft, zodat je geen enkel moment van actie hoeft te missen.

1. Sports Bar Benidorm

Gelegen in het hart van de stad, is Sports Bar Benidorm een van de populairste sportsbars onder zowel lokale bewoners als toeristen. Met meerdere grote schermen en een uitgebreide selectie aan bieren en snacks, is dit de ideale plek om te genieten van een wedstrijd in een levendige en gezellige sfeer. Of je nu fan bent van voetbal, tennis, rugby of zelfs darts, bij Sports Bar Benidorm zit je altijd goed.

2. Champions Sports Bar

Voor de echte sportfanaten is Champions Sports Bar de ultieme bestemming. Deze bar, gelegen vlakbij het Levante-strand, staat bekend om zijn uitgebreide sportprogrammering en indrukwekkende audiovisuele installaties. Of je nu wilt juichen voor je favoriete voetbalteam of wilt meeleven met een spannende tenniswedstrijd, bij Champions Sports Bar beleef je de actie alsof je er zelf bij bent.

3. Fanatics Sports Bar

Als je op zoek bent naar een levendige en bruisende sfeer om van de wedstrijd te genieten, is Fanatics Sports Bar de place to be. Met een uitgebreide selectie aan internationale sportkanalen en een vriendelijke bediening, is dit de ideale plek om nieuwe vrienden te maken en samen te juichen voor je favoriete team. Of je nu alleen reist of met vrienden, bij Fanatics Sports Bar voel je je altijd welkom.

Of je nu een fervent voetbalfan bent, een liefhebber van Formule 1, of gewoon op zoek bent naar een gezellige plek om de laatste tenniswedstrijd te bekijken, de sportsbars in Benidorm bieden voor elk wat wils. Dus trek je favoriete sportshirt aan, bestel een verfrissend drankje en geniet van de onvergetelijke sportervaring die deze bruisende badplaats te bieden heeft. Cheers to sports in Benidorm!