Het adembenemende uitzicht van Els Plans, dé must-see in Benidorm

12 september 2023
Het adembenemende uitzicht van Els Plans, dé must-see in Benidorm

Als je op zoek bent naar een spectaculair uitzicht in Benidorm, dan is Els Plans een absolute must-see. Dit uitzichtpunt, gelegen in het hart van de stad, biedt een panoramisch uitzicht over de hele stad en de prachtige Middellandse Zee. In deze blogpost vertellen wij je alles over dit adembenemende uitzichtpunt en wat je er allemaal kunt doen.

De locatie

Els Plans is gelegen op een heuvel in het centrum van Benidorm, naast het beroemde kasteel van Benidorm. Het uitzichtpunt is gemakkelijk te bereiken met de auto, maar je kunt ook te voet of met de fiets gaan voor een stevige workout. Vanaf de hoofdweg in Benidorm is het ongeveer een 15 minuten durende klim naar boven. Eenmaal daar aangekomen, word je beloond met een prachtig uitzicht.

Het adembenemende uitzicht

Het uitzicht vanaf Els Plans is werkelijk adembenemend. Vanaf het uitzichtpunt heb je een panoramisch uitzicht over de hele stad, inclusief de stranden, de jachthaven en de wolkenkrabbers. Het uitzicht is vooral indrukwekkend bij zonsondergang, wanneer de lucht in vuur en vlam lijkt te staan en de stad verlicht wordt door duizenden lichtjes.

De activiteiten

Er zijn verschillende activiteiten die je kunt doen op Els Plans. Zo kun je bijvoorbeeld picknicken en genieten van het prachtige uitzicht terwijl je smult van een heerlijke maaltijd. Verder kun je er ook wandelen en fietsen, of zelfs paragliden als je op zoek bent naar een adrenaline kick. Het is tevens een populaire plek voor fotografen, die hier de meest adembenemende foto's kunnen maken.

Tips voor een bezoek

Als je van plan bent om Els Plans te bezoeken, zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Allereerst is het belangrijk om comfortabele schoenen aan te trekken als je te voet gaat. Verder is het aan te raden om voldoende water en snacks mee te nemen, vooral als je van plan bent om een picknick te houden. Ook is het slim om een camera mee te nemen om de prachtige uitzichten vast te leggen.

Els Plans is een absoluut hoogtepunt van Benidorm. Het adembenemende uitzicht vanaf dit uitzichtpunt is een must-see voor iedereen die Benidorm bezoekt. Of je nu van plan bent om te wandelen, te fietsen, te picknicken of te paragliden, er is voor ieder wat wils op deze prachtige plek. Vergeet niet om een camera mee te nemen om de meest fantastische foto's te maken.