Ontdek de Beste Strandbars van Benidorm: Geniet van een Verfrissend Drankje op het Strand!

21 september 2023
Ontdek de Beste Strandbars van Benidorm: Geniet van een Verfrissend Drankje op het Strand!

Benidorm is een topbestemming voor zon, zee en strand. Maar wat is er beter dan genieten van een verfrissend drankje terwijl je de zonsondergang bewondert? De strandbars van Benidorm bieden de perfecte locatie om te ontspannen en te genieten van het prachtige uitzicht op zee. Hier zijn de beste strandbars van Benidorm die je moet bezoeken tijdens je verblijf.

1. Tiki Beach Bar

De Tiki Beach Bar is gelegen in het hart van het Levante strand en biedt een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. De bar heeft een breed scala aan cocktails, bieren en wijnen om uit te kiezen en ook een menu vol met heerlijke snacks. De tropische sfeer van de bar is perfect voor een ontspannen middag in de zon.

2. Bikini Beach Bar

De Bikini Beach Bar is gelegen op het Poniente strand en biedt een prachtig uitzicht op de zee en de bergen. De bar heeft een uitgebreid menu van cocktails, bieren en wijnen, evenals een selectie van snacks en maaltijden. De sfeer is ontspannen en je kunt er genieten van de zonsondergang terwijl je luistert naar live muziek.

3. Sunset Beach Club

De Sunset Beach Club is gelegen op het Levante strand en biedt een prachtig uitzicht op de oceaan. De bar heeft een breed scala aan cocktails, bieren en wijnen, evenals een menu vol met heerlijke tapas. De sfeer is gezellig en de muziek speelt altijd op de achtergrond. Je kunt er ook genieten van de zonsondergang terwijl je op het terras zit.

4. Mal Pas Beach Bar

De Mal Pas Beach Bar is gelegen aan de voet van het historische kasteel van Benidorm en biedt een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. De bar heeft een breed scala aan cocktails, bieren en wijnen, evenals een menu vol met heerlijke tapas. De sfeer is ontspannen en de muziek speelt altijd op de achtergrond. Je kunt er ook genieten van de zonsondergang terwijl je op het terras zit.

5. La Vela Beach Bar

De La Vela Beach Bar is gelegen op het Poniente strand en biedt een prachtig uitzicht op de zee en de bergen. De bar heeft een uitgebreid menu van cocktails, bieren en wijnen, evenals een selectie van snacks en maaltijden. De sfeer is ontspannen en je kunt er genieten van de zonsondergang terwijl je luistert naar live muziek.

6. El Chiringuito

El Chiringuito is gelegen op het Levante strand en biedt een prachtig uitzicht op de zee. De bar heeft een breed scala aan cocktails, bieren en wijnen, evenals een menu vol met heerlijke tapas. De sfeer is ontspannen en je kunt er genieten van de zonsondergang terwijl je op het terras zit.

7. El Mojito Beach Bar

El Mojito Beach Bar is gelegen op het Poniente strand en biedt een prachtig uitzicht op de zee en de bergen. De bar heeft een uitgebreid menu van cocktails, bieren en wijnen, evenals een selectie van snacks en maaltijden. De sfeer is ontspannen en je kunt er genieten van de zonsondergang terwijl je luistert naar live muziek.

8. Aqua Beach Club

Aqua Beach Club is gelegen op het Levante strand en biedt een prachtig uitzicht op de zee. De bar heeft een breed scala aan cocktails, bieren en wijnen, evenals een menu vol met heerlijke tapas. De sfeer is gezellig en de muziek speelt altijd op de achtergrond. Je kunt er ook genieten van de zonsondergang terwijl je op het terras zit.

9. Beachcomber Bar

Beachcomber Bar is gelegen op het Poniente strand en biedt een prachtig uitzicht op de zee en de bergen. De bar heeft een uitgebreid menu van cocktails, bieren en wijnen, evenals een selectie van snacks en maaltijden. De sfeer is gezellig en je kunt er genieten van de zonsondergang terwijl je luistert naar live muziek.

10. KU Lounge Bar

KU Lounge Bar is gelegen op het Levante strand en biedt een prachtig uitzicht op de zee. De bar heeft een breed scala aan cocktails, bieren en wijnen, evenals een menu vol met heerlijke tapas. De sfeer is gezellig en de muziek speelt altijd op de achtergrond. Je kunt er ook genieten van de zonsondergang terwijl je op het terras zit.

Kortom, de strandbars van Benidorm bieden de perfecte locatie om te ontspannen en te genieten van het prachtige uitzicht op zee. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen middag in de zon of een romantische avond met een verfrissend drankje, deze top 10 strandbars zullen je niet teleurstellen. Plan je volgende vakantie naar Benidorm en vergeet niet om een bezoek te brengen aan deze geweldige bars!