Ontdek de Top Tapasbars in Benidorm: Proef de Spaanse Smaak Sensatie!

12 april 2024
Ontdek de Top Tapasbars in Benidorm: Proef de Spaanse Smaak Sensatie!

Benidorm, een bruisende badplaats aan de prachtige Costa Blanca, staat bekend om zijn zon, zee en... tapas! Als je op zoek bent naar een culinaire ervaring vol smaak en gezelligheid, dan ben je in Benidorm aan het juiste adres. Laat me je meenemen op een smaakvolle reis langs de beste tapasbars die deze levendige stad te bieden heeft.

Geniet van de lokale smaken

In Benidorm draait alles om het delen van smakelijke hapjes in goed gezelschap. De tapasbars hier zijn de perfecte plek om de authentieke Spaanse keuken te proeven en te genieten van de levendige sfeer. Laat je verrassen door de diversiteit aan smaken en ingrediënten die de lokale koks te bieden hebben.

De must-visit tapasbars

  1. El Mesón - Gelegen in het hart van de oude stad, is El Mesón een favoriete plek onder zowel de lokale bevolking als toeristen. Probeer hier zeker de pittige chorizo, de romige manchego-kaas en de verrukkelijke albóndigas (gehaktballetjes) in tomatensaus.

  2. La Cava Aragonesa - Deze charmante tapasbar staat bekend om zijn uitstekende selectie van wijnen en heerlijke tapas. Proef hier de verse zeevruchten, de knapperige calamares en de smaakvolle patatas bravas.

  3. Bar Emilio - Voor een authentieke en gezellige sfeer moet je bij Bar Emilio zijn. Geniet hier van de sappige gambas al ajillo (knoflookgarnalen), de kruidige pulpo a la gallega (octopus) en de verrukkelijke tortilla española.

Tips voor een geslaagde tapaservaring

Of je nu een doorgewinterde tapasliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een leuke en smakelijke eetervaring, de tapasbars in Benidorm zullen je zeker niet teleurstellen. Laat je smaakpapillen verwennen en geniet van al het lekkers dat deze bruisende stad te bieden heeft!