Ontdek de Toplocaties om te Paddleboarden in Benidorm en Omgeving

26 mei 2024
Ontdek de Toplocaties om te Paddleboarden in Benidorm en Omgeving

Ben je een liefhebber van avontuur en wateractiviteiten? Dan is paddleboarden in Benidorm en de omliggende gebieden een must-do tijdens je reis naar Spanje. Van schilderachtige kustlijnen tot rustige baaien, deze regio biedt een overvloed aan prachtige plekken om te genieten van deze populaire watersport. Lees verder en ontdek de beste locaties om te paddleboarden in en rondom Benidorm.

Levante Beach

Levante Beach, een van de meest beroemde stranden van Benidorm, is de perfecte plek voor zowel beginners als ervaren paddleboarders. Met zijn kalme wateren en prachtig uitzicht op de Middellandse Zee, zul je gegarandeerd genieten van een ontspannende en plezierige sessie op je paddleboard. Verken de kustlijn en bewonder de levendige sfeer van dit bruisende strand.

Cala Tio Ximo

Voor degenen die op zoek zijn naar een meer afgelegen en rustige plek om te paddleboarden, is Cala Tio Ximo de ideale keuze. Dit kleine strand ligt verscholen tussen de rotsen en biedt kristalhelder water en een vredige omgeving. Peddel rond de baai en geniet van de prachtige natuur om je heen. Vergeet niet je camera mee te nemen, want hier kun je enkele van de meest adembenemende foto's maken.

Altea

Op slechts een klein eindje rijden van Benidorm ligt het pittoreske stadje Altea, dat bekend staat om zijn betoverende charme en prachtige stranden. Ga paddleboarden langs de kust van Altea en bewonder de iconische blauwwitte huizen die tegen de heuvels zijn gebouwd. Verken verborgen baaien en geniet van de rust en sereniteit die deze regio te bieden heeft.

Sierra Helada Natural Park

Voor een meer avontuurlijke paddleboard-ervaring moet je zeker een bezoek brengen aan het Sierra Helada Natural Park. Dit beschermde natuurgebied biedt spectaculaire kliffen, grotten en kristalhelder water, waardoor het een ideale locatie is voor avontuurlijke paddleboarders. Peddel langs de kust en geniet van het prachtige uitzicht op de Middellandse Zee en de omliggende natuur.

Tips voor een geslaagde paddleboard-sessie:

Of je nu een beginner bent die de basis van het paddleboarden wil leren of een ervaren paddleboarder die op zoek is naar nieuwe avonturen, Benidorm en de omliggende gebieden bieden voor elk wat wils. Pak je paddleboard in en ga op ontdekkingstocht naar de prachtige wateren van deze adembenemende regio. Veel peddelplezier!