Ontsnap aan de drukte: De beste spa's en wellnesscentra voor solo-reizigers in Benidorm

8 november 2023
Ontsnap aan de drukte: De beste spa's en wellnesscentra voor solo-reizigers in Benidorm

Benidorm staat bekend om zijn bruisende nachtleven, stranden en attracties. Maar wat als je op zoek bent naar wat rust en ontspanning tijdens je reis? Gelukkig heeft Benidorm ook een aantal fantastische spa%27s' rel='nofollow'>spa's en wellnesscentra die perfect zijn voor solo-reizigers. Hier zijn enkele van de beste opties om te overwegen tijdens je volgende reis.

SHA Wellness Clinic

SHA Wellness Clinic is een van de meest exclusieve wellnesscentra in Benidorm, en misschien wel in heel Spanje. Gelegen in Albir, net buiten Benidorm, biedt deze spa een scala aan diensten, waaronder massages, gezichtsbehandelingen, acupunctuur, yogalessen en nog veel meer. SHA is gespecialiseerd in medische wellness, wat betekent dat ze zich richten op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van hun klanten.

Naast de traditionele spa-diensten biedt SHA ook een aantal speciale programma's voor solo-reizigers, waaronder detox- en gewichtsverliesprogramma's, slaaptherapie, anti-stressprogramma's en fitnessprogramma's. Als je op zoek bent naar een plek om te ontspannen en je gezondheid te verbeteren, is SHA Wellness Clinic zeker een bezoek waard.

Balneario de Archena

Als je op zoek bent naar een spa met een prachtig uitzicht, dan is Balneario de Archena de perfecte keuze. Deze spa is gelegen in een prachtige omgeving, omringd door bergen en groene valleien. Balneario de Archena biedt een breed scala aan diensten, waaronder massages, thermale baden, hydrotherapie en nog veel meer.

Een van de beste dingen aan Balneario de Archena is dat het een van de weinige wellnesscentra is die geopend is tot laat in de avond. Dat betekent dat je hier kunt genieten van een heerlijke avond ontspanning na een lange dag sightseeing in Benidorm.

Hotel Levante Club & Spa

Het Hotel Levante Club & Spa is een van de meest populaire wellnesscentra in Benidorm. Het hotel biedt een scala aan diensten, waaronder massages, gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen en nog veel meer. Het hotel heeft ook een verwarmd binnenzwembad, een sauna en een fitnessruimte.

Een van de beste dingen aan het Hotel Levante Club & Spa is dat het gunstig gelegen is in het centrum van Benidorm. Dat betekent dat je na je spa-behandelingen gemakkelijk kunt genieten van de vele attracties en restaurants in de omgeving.

Thalasso Spa Benidorm

Thalasso Spa Benidorm is een spa die zich richt op de helende kracht van zeewater. Deze spa biedt een scala aan diensten, waaronder massages, gezichtsbehandelingen, hydrotherapie en nog veel meer. Een van de beste dingen aan Thalasso Spa Benidorm is de locatie. De spa is gelegen aan het strand, waardoor je kunt genieten van het prachtige uitzicht op de zee terwijl je ontspant.

Thalasso Spa Benidorm biedt ook speciale programma's voor solo-reizigers, waaronder anti-stressprogramma's, gewichtsverliesprogramma's en detox-programma's. Als je op zoek bent naar een spa die zich richt op de helende kracht van de zee, dan is Thalasso Spa Benidorm zeker een bezoek waard.

Conclusion

Benidorm mag dan bekend staan om zijn bruisende nachtleven en attracties, maar het heeft ook een aantal fantastische spa%27s' rel='nofollow'>spa's en wellnesscentra die perfect zijn voor solo-reizigers. Of je nu op zoek bent naar medische wellness, een prachtig uitzicht, een gunstige locatie of de helende kracht van zeewater, er is absoluut een optie die past bij jouw behoeften en voorkeuren. Dus waar wacht je nog op? Boek vandaag nog een spa-behandeling en geniet van wat rust en ontspanning tijdens je reis naar Benidorm.