Top Golfbanen in de Omgeving van Benidorm

12 oktober 2023
Top Golfbanen in de Omgeving van Benidorm

Ben je op zoek naar de beste golfervaring in de buurt van Benidorm? Zoek niet verder, want in deze blogpost delen we de top golfbanen die je kunt vinden in de omgeving. Of je nu een beginnende golfer bent of een ervaren speler, er is voor elk wat wils. Laten we beginnen!

1 Villaitana Golf

Als je op zoek bent naar een prachtig uitzicht op zee en bergen tijdens het golfen, is Villaitana Golf de plek voor jou. Deze golfbaan heeft twee 18-holes banen, genaamd Levante en Poniente. Levante is een uitdagende baan, terwijl Poniente iets makkelijker is met brede fairways. Beide banen zijn ontworpen door de beroemde golfer Jack Nicklaus en bieden een uitstekende golfervaring.

2 Las Rejas Golf

Las Rejas Golf is een 9-holes golfbaan die geschikt is voor zowel beginners als gevorderde spelers. Het heeft een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en de bergen. De baan is goed onderhouden en de greens zijn snel en uitdagend. Na het spelen van golf kun je genieten van een lekker drankje op het terras met uitzicht op de zee.

3 Altea Club de Golf

Altea Club de Golf is een 9-holes golfbaan die is ontworpen door de beroemde golfbaanarchitect Don Cayo. Het is gelegen in de heuvels van Altea, waardoor je een prachtig uitzicht hebt op de Middellandse Zee en de bergen. De baan is uitdagend door de smalle fairways en snelle greens. Het clubhuis is ook een bezoek waard vanwege de heerlijke lokale gerechten die je er kunt proeven.

4 La Sella Golf

La Sella Golf is een 27-holes golfbaan die is ontworpen door José María Olazábal, een beroemde Spaanse golfer. De baan is gelegen in een natuurpark en biedt een prachtig uitzicht op de bergen en de zee. De drie 9-holes banen bieden verschillende moeilijkheidsgraden en uitdagingen voor elke speler.

5 Ifach Golf Club

Ifach Golf Club is een 9-holes golfbaan die is ontworpen door de beroemde golfbaanarchitect Javier Arana. Het is gelegen in een prachtige omgeving met uitzicht op de Peñón de Ifach, een natuurpark in de buurt van Calpe. De baan is uitdagend door de smalle fairways en snelle greens. Na het spelen van golf kun je genieten van een lekker drankje op het terras met uitzicht op de Peñón de Ifach.

6 Bonalba Golf Resort

Bonalba Golf Resort is een 18-holes golfbaan die is ontworpen door Ramón Espinosa. Het is gelegen in de buurt van San Juan en biedt een prachtig uitzicht op de bergen en de zee. De baan heeft brede fairways en snelle greens, waardoor het geschikt is voor zowel beginners als gevorderde spelers. Na het spelen van golf kun je genieten van een heerlijk diner in het restaurant van het resort.

7 Font del Llop Golf Resort

Font del Llop Golf Resort is een 18-holes golfbaan die is ontworpen door Blake Stirling en Marco Martín. Het is gelegen in een natuurpark en biedt een prachtig uitzicht op de bergen en de zee. De baan is uitdagend door de smalle fairways en snelle greens. Na het spelen van golf kun je genieten van een heerlijke maaltijd in het restaurant van het resort.

8 Club de Golf Don Cayo

Club de Golf Don Cayo is een 9-holes golfbaan die is ontworpen door de beroemde golfbaanarchitect Don Cayo. Het is gelegen in de heuvels van Altea en biedt een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en de bergen. De baan is uitdagend door de smalle fairways en snelle greens. Na het spelen van golf kun je genieten van een lekker drankje op het terras met uitzicht op de zee.

In conclusie, Benidorm en de omliggende gebieden bieden een scala aan prachtige golfbanen die geschikt zijn voor elke speler. Of je nu op zoek bent naar een uitdagende baan of een makkelijker parcours, er is voor elk wat wils. Vergeet niet om te genieten van het prachtige uitzicht op zee en bergen terwijl je speelt!