Blogs

Benidorm is een kuststad gelegen aan de oostkust van Spanje en staat bekend om zijn prachtige stranden, bruisend nachtleven en heerlijke mediterrane keuken. Deze populaire vakantiebestemming trekt jaarlijks duizenden toeristen van over de hele wereld aan.

 
3 mei 2023
Benidorm is niet alleen bekend om zijn stranden en nachtleven, maar ook om de vele mogelijkheden om te vissen. In dit artikel verkennen we de beste visplekken in de omgeving van Benidorm en delen we handige tips voor een geslaagde vistrip.
 
30 april 2023
Benidorm, gelegen aan de Costa Blanca in Spanje, is een populaire badplaats met spectaculaire stranden en een bruisende vakantiesfeer. In dit artikel nemen we je mee op een tour langs de beste stranden van Benidorm, zodat je optimaal kunt genieten van je vakantie in deze prachtige omgeving.
 
27 april 2023
Benidorm is een populaire vakantiebestemming aan de Costa Blanca, maar er is meer te ontdekken in de omgeving, zoals de betoverende vuurtoren van Cabo de Santa Pola. Deze verborgen parel biedt een schitterend uitzicht op de Middellandse Zee en is een perfecte plek voor natuurliefhebbers, wandelaars en fotografen.
 
24 april 2023
Denia, een charmante kustplaats aan de Costa Blanca in Spanje, staat bekend om zijn sprankelende stranden, levendige sfeer en rijke geschiedenis. Een van de meest fascinerende historische bezienswaardigheden in Denia zijn de oude stadsmuren, die dateren uit de tijd van de Arabische overheersing. In dit blogartikel nemen we een diepgaande kijk op de geschiedenis van deze indrukwekkende bouwwerken en geven we tips voor het bezoeken van de oude stadsmuren van Denia tijdens uw vakantie aan de Costa Blanca.
 
21 april 2023
Het El Fondo Natuurpark in Guardamar del Segura is een verborgen schat aan de zuidoostkust van Spanje, ideaal voor natuurliefhebbers en vogelspotters op zoek naar rust en ontspanning weg van de drukte van Benidorm. In dit artikel ontdek je alle hoogtepunten en praktische informatie om optimaal te genieten van een bezoek aan dit prachtige natuurreservaat.
 
18 april 2023
Benidorm is een populaire vakantiebestemming in Spanje met prachtige stranden, levendig nachtleven en talloze recreatiemogelijkheden. Maar voor degenen die op zoek zijn naar een meer ontspannen vakantie-ervaring, biedt deze stad ook genoeg opties. Ontdek hier de beste manieren om te ontspannen in Benidorm.
 
15 april 2023
Benidorm, een populaire vakantiebestemming aan de oostkust van Spanje, staat bekend om zijn prachtige stranden en adembenemende zonsondergangen. In deze blog post delen we de beste plaatsen en activiteiten om te genieten van een spectaculaire avond in Benidorm.