Blogs

Benidorm is een kuststad gelegen aan de oostkust van Spanje en staat bekend om zijn prachtige stranden, bruisend nachtleven en heerlijke mediterrane keuken. Deze populaire vakantiebestemming trekt jaarlijks duizenden toeristen van over de hele wereld aan.

 
31 oktober 2023
Benidorm is niet alleen een populaire toeristische bestemming vanwege de zonnige stranden en het bruisende nachtleven, maar ook vanwege de rijke culinaire tradities en lekkernijen. In deze blogpost verkennen we de beste markten voor verse producten in Benidorm, waar u de smaak van de stad kunt ontdekken en uw zintuigen kunt prikkelen met de geur en smaak van verse producten.
 
27 oktober 2023
Ontsnap aan de drukte van de stad en ontdek de ongerepte schoonheid van El Fondo Natuurpark in Elche, een paradijs voor vogelliefhebbers en natuurliefhebbers.
 
24 oktober 2023
Ben je op zoek naar een prachtig strand om te ontspannen en te genieten van de zon? Dan is het strand van El Racó del Conill in Villajoyosa zeker een bezoek waard! In deze blogpost vertellen we je meer over de geschiedenis van het strand, de faciliteiten die beschikbaar zijn en de beste manieren om er te komen.
 
21 oktober 2023
El Postiguet strand in Alicante is een van de meest populaire bestemmingen aan de Costa Blanca. Het biedt een prachtige locatie, een ontspannen sfeer en kristalhelder water. In deze blogpost gaan we dieper in op wat het strand van El Postiguet zo bijzonder maakt.
 
18 oktober 2023
Ontdek het charmante stadje Xàtiva, gelegen in de provincie Valencia, met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd en een prachtig historisch centrum dat zeker een bezoek waard is.
 
15 oktober 2023
Benidorm mag dan wel bekend staan om zijn stranden en nachtleven, maar de omgeving biedt ook tal van mogelijkheden om te wandelen. In deze blogpost delen we de beste plekken om te wandelen in de buurt van Benidorm, of je nu op zoek bent naar een ontspannende wandeling of een uitdagende trektocht.
 
12 oktober 2023
Als je op zoek bent naar de beste golfervaring in de buurt van Benidorm, dan heb je geluk. In deze blogpost delen we de top golfbanen die je kunt vinden in de omgeving, geschikt voor zowel beginners als gevorderde spelers.
 
9 oktober 2023
Ontdek het middeleeuwse dorp Guadalest: een betoverende mix van geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid. Gelegen in de provincie Alicante, biedt Guadalest spectaculaire uitzichten, middeleeuwse kastelen en oude architectuur, en een rijke geschiedenis die teruggaat tot de prehistorie.
 
6 oktober 2023
Benidorm staat bekend om haar prachtige uitzichten op de Middellandse Zee en de omliggende bergen. Wat is er beter dan van deze uitzichten te genieten terwijl je geniet van een heerlijke cocktail? Ontdek de beste rooftop bars in Benidorm en geniet van het adembenemende uitzicht tijdens je vakantie.
 
3 oktober 2023
Ontdek het charmante historische centrum van Alcoy, een stad in de regio Valencia met een rijke geschiedenis, omringd door bergen en prachtige landschappen. In deze blogpost nemen we je mee op een reis door het historische centrum van Alcoy en ontdekken we de meest interessante attracties.
 
30 september 2023
Ontdek het unieke natuurpark El Clot de Galvany bij Santa Pola, een beschermd natuurgebied van meer dan 400 hectare dat een diverse reeks aan flora en fauna herbergt en een scala aan activiteiten biedt voor bezoekers van alle leeftijden. Lees hier alles wat je moet weten over deze adembenemende bestemming aan de Costa Blanca.
 
27 september 2023
Als je van plan bent om Benidorm te bezoeken, is het belangrijk om te weten wat je kunt verwachten in de verschillende seizoenen. In deze blogpost bespreken we de verschillende seizoenen en geven we je een idee van wat je kunt doen en zien als je deze prachtige stad bezoekt.
 
24 september 2023
Ontdek de natuurlijke schoonheid van het Natuurpark Albufera bij Valencia, een belangrijk wetlandgebied van Spanje dat bekend staat om zijn prachtige meer, vogels en paella. Lees verder om alles te weten te komen over de geschiedenis en activiteiten die je kunt doen in dit park.
 
21 september 2023
Benidorm is niet alleen een topbestemming voor zon, zee en strand, maar ook voor het genieten van een verfrissend drankje op het strand. Ontdek de beste strandbars van Benidorm en ontspan terwijl je geniet van het prachtige uitzicht op zee.
 
18 september 2023
Benidorm staat niet alleen bekend om zijn stranden en nachtleven, maar biedt ook een gevarieerde winkelervaring. In deze blogpost nemen we je mee langs de leukste winkelstraten en markten van Benidorm.