Blogs

Benidorm is een kuststad gelegen aan de oostkust van Spanje en staat bekend om zijn prachtige stranden, bruisend nachtleven en heerlijke mediterrane keuken. Deze populaire vakantiebestemming trekt jaarlijks duizenden toeristen van over de hele wereld aan.

 
28 april 2024
Ontdek Benidorms Top Paella Restaurants: authentieke Spaanse smaakervaringen bij La Falua, El Puerto en Casa Toni. ¡Buen provecho!
 
24 april 2024
Ontdek de warme charme van Benidorm in de winter: stranden, oude stad, natuur, kasteel, gastronomie, spa's en lokale festiviteiten. Veel plezier!
 
20 april 2024
Ontdek de spectaculaire architectuur van Benidorm met moderne wolkenkrabbers, historische gebouwen en verborgen juweeltjes.
 
16 april 2024
Ontdek de beste cocktailbars in Benidorm: Tiki Beach, Rooftop Sky Bar en The Secret Garden. Proost op een smaakvol avontuur!
 
12 april 2024
Ontdek de Top Tapasbars in Benidorm: Proef de Spaanse Smaak Sensatie! Geniet van lokale smaken en must-visit tapasbars. Smaakvolle en gezellige ervaring gegarandeerd!
 
8 april 2024
La Granadella Strand in Jávea: idyllisch paradijs met kristalhelder water en betoverend landschap. Must-see bestemming aan Costa Blanca.
 
4 april 2024
Benidorm heeft een rijke geschiedenis van oude beschavingen en Moorse invloed. Het is uitgegroeid van een vissersdorp tot een populaire toeristische bestemming met moderne voorzieningen.
 
31 maart 2024
Ontdek de prachtige parken en tuinen van Benidorm: een groene oase in het hart van de stad!
 
27 maart 2024
Ontdek het paradijselijke eiland Tabarca: een verborgen juweeltje met geschiedenis, natuur, gastronomie en idyllische stranden.
 
23 maart 2024
Ontdek de beste duikplekken rondom Benidorm: Isla de Benidorm, La Llosa, El Racó, Punta de la Escaleta en Cala de l'Almadrava.
 
19 maart 2024
Ontdek de culinaire scene van Benidorm met tapas bars, visrestaurants, internationale keukens en heerlijke dessertplekken.
 
15 maart 2024
Ontdek het historische centrum van Castell de Castells met smalle straatjes, oude kerken, adembenemende uitzichten en traditionele architectuur.
 
11 maart 2024
Geniet van adembenemende zonsopgang in Benidorm met wandelingen, uitkijkpunten, yoga, boottochten en luxe ontbijt. Onvergetelijk!
 
7 maart 2024
Ontdek de adembenemende rotsformatie van Ifach in Calpe, een natuurlijk wonder en must-see bestemming voor avontuurlijke reizigers.
 
3 maart 2024
Ontdek de prachtige Waterval van Algar in Benidorm, een natuurlijke oase van rust en schoonheid. Zwemmen, wandelen en genieten van lokale gerechten.