Blogs

Benidorm is een kuststad gelegen aan de oostkust van Spanje en staat bekend om zijn prachtige stranden, bruisend nachtleven en heerlijke mediterrane keuken. Deze populaire vakantiebestemming trekt jaarlijks duizenden toeristen van over de hele wereld aan.

 
1 juli 2024
Ontdek de beste lunchplekken in Benidorm: van traditionele Spaanse gerechten tot fusionkeuken en luxe diners. Geniet van heerlijke maaltijden en prachtige uitzichten.
 
26 juni 2024
Ontdek Valencia vanuit Benidorm: cultuur, geschiedenis, gastronomie en winkelen in één dag! Een onvergetelijke ervaring!
 
21 juni 2024
Ontdek de adembenemende grotten van Canelobre, een verborgen schat in Benidorm vol geschiedenis en natuurlijke schoonheid. Must-see attractie!
 
16 juni 2024
Ontdek de magie van film in Benidorm: openluchtvertoningen, bioscopen en filmfestivals voor elke filmliefhebber. Geniet van de ervaring!
 
11 juni 2024
De beste spa's en wellnesscentra in Benidorm voor groepsuitjes. Ontspanning, behandelingen en plezier gegarandeerd. Boek nu!
 
7 juni 2024
Ontdek de betoverende grotten van Busot in Benidorm, een must-see bestemming voor alle leeftijden. Bezoek de ondergrondse wereld en ervaar rust en sereniteit.
 
3 juni 2024
Ontdek de pracht van natuurpark El Montgó in Jávea: majestueuze bergen, weelderige bossen en avontuurlijke mogelijkheden. Must-visit voor natuurliefhebbers!
 
30 mei 2024
Ontdek de beste sportsbars in Benidorm voor een bruisende sfeer en om geen enkele wedstrijd te hoeven missen. Cheers to sports!
 
26 mei 2024
Ontdek de toplocaties om te paddleboarden in Benidorm en omgeving: Levante Beach, Cala Tio Ximo, Altea en Sierra Helada Natural Park. Veel peddelplezier!
 
22 mei 2024
Ontspan op La Cala strand in Benidorm: gouden zand, helder water, watersport en heerlijk eten. Perfecte plek voor plezier en ontspanning.
 
18 mei 2024
Verken betoverend middeleeuws kasteel in Biar, Spanje. Geschiedenis, architectuur, uitzichten en activiteiten. Onvergetelijke ervaring.
 
14 mei 2024
Ontdek de beste ontbijtplekken in Benidorm: Café de Benidorm, La Creperie, The Robin Hood, Heladeria Fresca en Panaderia El Pont.
 
10 mei 2024
Ontdek de beste locaties voor live muziek in Benidorm: Benidorm Palace, Rock & Roll House, Café de Benidorm, Tiki Beach en Daytona Rock Bar! 🎶🎸🌴
 
6 mei 2024
Ontdek de betoverende Romeinse ruïnes van Lucentum: Een reis terug in de tijd naar het oude Romeinse rijk.
 
2 mei 2024
Top Musea voor Kinderen in Benidorm: Ontdek een onvergetelijk avontuur met wassenbeelden, natuurwetenschappen, zeedieren, chocolade en zout.