Blogs

Benidorm is een kuststad gelegen aan de oostkust van Spanje en staat bekend om zijn prachtige stranden, bruisend nachtleven en heerlijke mediterrane keuken. Deze populaire vakantiebestemming trekt jaarlijks duizenden toeristen van over de hele wereld aan.

 
30 december 2023
Het adembenemende strand van El Saler bij Valencia: een paradijs aan de Middellandse Zee met gouden zandstranden, kristalhelder water en uitstekende voorzieningen.
 
26 december 2023
Ontdek de adembenemende wandeling naar de top van de Puig Campana in Benidorm, Spanje. Een must voor avonturiers!
 
22 december 2023
Het uitzichtpunt van El Castellet in Altea biedt adembenemend uitzicht op de Costa Blanca, met activiteiten zoals wandelen en picknicken.
 
18 december 2023
Els Tossals in Altea: adembenemend uitzichtpunt, biodiversiteit, wandelen, fotografie, rust en ontspanning. Must-visit voor natuurliefhebbers.
 
14 december 2023
Bezoek het betoverende klooster Santa María de la Valldigna bij Gandia voor een stap terug in de tijd en prachtige natuur.
 
10 december 2023
Ontdek de beste boetieks en winkels met lokale ambachten in Benidorm. Handgemaakte keramiek, handgeweven kleding, natuurlijke cosmetica en unieke lederwaren.
 
6 december 2023
Ontdek de fascinerende grotten van Vall d'Ebo, gelegen in de regio Valencia, waar je kunt genieten van adembenemende uitzichten op stalactieten en stalagmieten en meer kunt leren over de fascinerende geschiedenis van deze prachtige natuurlijke formaties.
 
2 december 2023
Benidorm is vooral bekend om zijn bruisende nachtleven en prachtige stranden, maar de stad herbergt ook een verborgen parel: het klooster van Nuestra Señora del Carmen. Dit religieuze gebouw biedt rust en stilte in het hart van de stad en is een must-see voor iedereen die iets anders wil dan het drukke toeristische leven.
 
28 november 2023
Ben je op zoek naar een rustige en prachtige plek om te ontspannen en van de zon te genieten? Dan is het strand van Les Rotes in Denia aan de noordelijke Costa Blanca een verborgen juweeltje dat je moet ontdekken. In deze blogpost nemen we je mee op een virtuele tour door Les Rotes en laten we zien waarom dit strand een bezoek waard is.
 
24 november 2023
Ontdek het adembenemende natuurpark La Mata-Torrevieja, gelegen aan de Costa Blanca in Spanje, waar natuurliefhebbers kunnen genieten van een verbazingwekkende biodiversiteit en gevarieerde landschappen. In deze blogpost nemen we je mee op een reis door het park en laten we je zien wat je er allemaal kunt doen.
 
20 november 2023
Ontdek het prachtige strand van La Fossa in Calpe, een van de mooiste stranden van de Costa Blanca in Spanje en de ideale bestemming voor een ontspannen vakantie. In deze blogpost nemen we je mee op ontdekkingstocht naar dit strand en vertellen we je alles wat je moet weten over deze bestemming.
 
16 november 2023
Ontdek het prachtige natuurpark Peñón de Ifach in Calpe, gelegen in de provincie Alicante en een van de meest opmerkelijke bezienswaardigheden in de regio. Dit adembenemende park biedt een thuis aan talloze soorten flora en fauna en biedt een spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee.
 
12 november 2023
Benidorm is een populaire bestemming met prachtige stranden, levendige uitgaansgelegenheden en heerlijk eten, maar het kan ook een vrij dure bestemming zijn. Gelukkig zijn er veel manieren om geld te besparen tijdens je verblijf en in deze blogpost geven we je onze beste tips om je budget in toom te houden zonder dat je hierdoor hoeft in te leveren op plezier.
 
8 november 2023
Benidorm is bekend om zijn bruisende nachtleven en attracties, maar voor reizigers op zoek naar rust en ontspanning heeft de stad ook een aantal fantastische spa's en wellnesscentra. Lees verder om enkele van de beste opties te ontdekken voor solo-reizigers.
 
4 november 2023
Benidorm is niet alleen een populaire toeristische bestemming, maar ook een geweldige plek voor conferenties en zakelijke bijeenkomsten. In deze blogpost bespreken we de beste conferentiecentra in Benidorm en wat ze te bieden hebben voor elk type evenement.