Blogs

Benidorm is een kuststad gelegen aan de oostkust van Spanje en staat bekend om zijn prachtige stranden, bruisend nachtleven en heerlijke mediterrane keuken. Deze populaire vakantiebestemming trekt jaarlijks duizenden toeristen van over de hele wereld aan.

 
1 augustus 2023
Benidorm staat bekend om zijn bruisende nachtleven en prachtige stranden, maar wist je dat er ook een verborgen natuurgebied op slechts een steenworp afstand ligt? In deze blogpost nemen we je mee op een ontdekkingstocht door het natuurpark El Hondo bij Elche, een paradijs voor natuurliefhebbers en een perfecte locatie voor een dagtrip vanuit Benidorm.
 
29 juli 2023
Ontdek het verborgen juweeltje van de Costa Blanca: het natuurpark Montgó in Denia. Dit uitgestrekte park biedt adembenemende landschappen, rijke flora en fauna en uitdagende wandelroutes voor natuurliefhebbers en avonturiers. In deze blogpost verkennen we het park en geven we tips voor een geslaagd bezoek.
 
26 juli 2023
Benidorm, gelegen aan de Costa Blanca in Spanje, is niet alleen bekend om zijn bruisende nachtleven en prachtige stranden, maar ook om zijn diverse routes en paden voor joggers en hardlopers. In dit artikel delen we de beste plekken om te joggen in de omgeving van Benidorm, zodat je tijdens je bezoek kunt genieten van een verfrissende en energieke hardloopsessie in de prachtige Spaanse zon.
 
23 juli 2023
Benidorm, de populaire badplaats aan de Costa Blanca, staat niet alleen bekend om zijn prachtige stranden en levendige nachtleven, maar ook om zijn verrukkelijke gastronomie. Ontdek in deze blogpost enkele van de beste restaurants die je absoluut niet mag missen tijdens je bezoek aan deze culinaire parel.
 
20 juli 2023
Ontdek het historische centrum van Jávea: een charmant en authentiek Spaans juweeltje. Gelegen tussen de Montgó berg en de Middellandse Zee, biedt deze pittoreske stad een unieke combinatie van natuurlijke schoonheid en historische charme. In deze blogpost nemen we je mee op een virtuele rondleiding door het historische centrum van Jávea, waar je kunt genieten van smalle straatjes, prachtige kerken en kloosters, en heerlijke lokale gerechten.
 
17 juli 2023
Het kasteel van Santa Barbara in Alicante is een adembenemend monument dat majestueus over de stad uitkijkt vanaf de top van de Benacantil-berg. In dit blogartikel ontdek je de rijke geschiedenis, architectuur en bezienswaardigheden van dit fascinerende kasteel dat een must-see is tijdens een bezoek aan de zonnige Costa Blanca in Spanje.
 
14 juli 2023
Benidorm staat niet alleen bekend om zijn bruisende nachtleven en prachtige stranden, maar heeft ook een rijke geschiedenis met verbazingwekkende historische bezienswaardigheden die je niet mag missen tijdens jouw bezoek. In dit artikel nemen we je mee op een reis door de tijd en ontdekken we de beste historische bezienswaardigheden van Benidorm.
 
11 juli 2023
Ontdek het prachtige en afgelegen strand van La Granadella in Jávea, gelegen aan de Costa Blanca in de provincie Alicante. Dit artikel neemt je mee op reis naar deze betoverende bestemming en vertelt je alles wat je moet weten over dit adembenemende strand.
 
8 juli 2023
Benidorm is een bekende vakantiebestemming vanwege het bruisende nachtleven en de prachtige stranden. Maar op slechts een klein eindje rijden ligt het historische centrum van Ontinyent, een verborgen schat die rijk is aan geschiedenis, cultuur en architectuur en wacht om ontdekt te worden.
 
5 juli 2023
Benidorm is niet alleen een populaire toeristische bestemming vanwege zijn stranden en nachtleven, maar ook vanwege zijn heerlijke lokale gerechten. In dit blogartikel delen we enkele van de beste lokale gerechten die je absoluut moet proberen tijdens je bezoek aan Benidorm.
 
2 juli 2023
Benidorm, een populaire vakantiebestemming aan de oostkust van Spanje, herbergt een onmisbare historische bezienswaardigheid: de kerk van San Vicente Ferrer. Dit architectonisch meesterwerk is niet alleen een spirituele plek, maar ook een belangrijk cultureel centrum en toeristische attractie.
 
29 juni 2023
Benidorm mag dan bekendstaan om zijn bruisende nachtleven en prachtige stranden, maar op slechts een korte afstand ligt een verborgen parel: de betoverende waterval van Fonts de l'Algar. In deze blogpost vertellen we alles over dit natuurwonder en hoe je er kunt komen.
 
26 juni 2023
Benidorm, gelegen aan de zonnige Costa Blanca in Spanje, is niet alleen maar bekend om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven. Het biedt ook een ideale bestemming voor fietsliefhebbers met tal van prachtige fietsroutes. In dit blogbericht delen we de mooiste routes in en rondom Benidorm, zodat je jouw volgende vakantie op twee wielen kunt doorbrengen!
 
23 juni 2023
Ontsnap aan de drukte van Benidorm en ontdek de prachtige natuur van Spanje in het natuurpark Sierra Calderona. Dit uitgestrekte park biedt adembenemende landschappen, diverse flora en fauna en tal van recreatieve activiteiten voor het hele gezin. In dit blogitem ontdek je alles wat je moet weten om het meeste uit je bezoek te halen.
 
20 juni 2023
Benidorm is een bruisende badplaats aan de Costa Blanca in Spanje, die tijdens de zomermaanden tot leven komt met een scala aan activiteiten voor jong en oud. Lees verder om te ontdekken wat er allemaal te doen is in deze populaire zomerbestemming, van zonnebaden op de prachtige stranden tot het verkennen van het oude stadscentrum en het ontdekken van de adembenemende natuur.