Blogs

Benidorm is een kuststad gelegen aan de oostkust van Spanje en staat bekend om zijn prachtige stranden, bruisend nachtleven en heerlijke mediterrane keuken. Deze populaire vakantiebestemming trekt jaarlijks duizenden toeristen van over de hele wereld aan.

 
18 september 2023
Benidorm staat niet alleen bekend om zijn stranden en nachtleven, maar biedt ook een gevarieerde winkelervaring. In deze blogpost nemen we je mee langs de leukste winkelstraten en markten van Benidorm.
 
15 september 2023
Het historische centrum van Cocentaina is een must-visit voor iedereen die op zoek is naar de authentieke middeleeuwse charme van een stad. Gelegen in de provincie Alicante in Spanje, biedt deze prachtige stad een schat aan historische bezienswaardigheden, culturele ervaringen, winkels en restaurants, festivals en activiteiten die je niet snel zult vergeten.
 
12 september 2023
Als je op zoek bent naar een spectaculair uitzicht in Benidorm, dan is Els Plans een absolute must-see. Dit uitzichtpunt biedt een panoramisch uitzicht over de hele stad en de prachtige Middellandse Zee en is een populaire plek voor wandelaars, fietsers en paragliders.
 
9 september 2023
Benidorm staat bekend om zijn zon, zee en feesten, maar biedt ook diverse mogelijkheden voor yoga en meditatie. Of je nu een beginner bent of een ervaren yogi, in deze stad vind je talloze opties. Hier zijn enkele van de beste yoga- en meditatielessen die je kunt vinden in Benidorm.
 
6 september 2023
Benidorm staat bekend om zijn diverse culinaire scene, van lokale tapasbars tot Michelin-sterrenrestaurants. In deze blogpost richten we ons op de beste restaurants met Michelin-sterren van Benidorm, die zorgen voor een unieke en onvergetelijke eetervaring.
 
3 september 2023
Benidorm is een populaire trouwbestemming in Spanje vanwege de prachtige stranden, schilderachtige omgeving en het perfecte weer het hele jaar door. In deze blogpost worden enkele van de beste trouwlocaties in Benidorm besproken, van een groot hotel tot een charmant dorpje en een prachtig natuurgebied.
 
31 augustus 2023
Op zoek naar een adembenemende plek om te genieten van een panoramisch uitzicht op de kustlijn van de Costa Blanca? Dan is El Pla de la Casa in Altea de perfecte plek voor jou! Dit spectaculaire uitzichtpunt biedt een van de mooiste uitzichten in de regio en is een absolute must-see voor elke reiziger die de omgeving van Benidorm bezoekt.
 
28 augustus 2023
Ontdek de natuurlijke pracht van het beschermd natuurgebied Serra Gelada bij Albir, Spanje. In deze blog delen we onze tips en activiteiten om het gebied te verkennen en te genieten van het spectaculaire uitzicht op de Middellandse Zee.
 
25 augustus 2023
Benidorm is een stad die bekend staat om zijn bruisende nachtleven en talloze evenementen. Of je nu op zoek bent naar muziekfestivals, traditionele feesten of gewoon een gezellig avondje uit, Benidorm heeft voor ieder wat wils. Hieronder vind je een overzicht van de beste feesten en festivals die je niet mag missen.
 
22 augustus 2023
Benidorm staat bekend om zijn bruisende nachtleven en prachtige zandstranden, maar slechts op een klein eindje rijden ligt een verborgen juweeltje dat niet mag worden gemist: het strand van Cala del Moraig in Benitachell. Omgeven door indrukwekkende kliffen en doorspekt met grotten, is dit adembenemende strand de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de natuurlijke schoonheid van de Middellandse Zee.
 
19 augustus 2023
Ontdek het natuurpark Sierra de Espadán, een verborgen parel in de regio Valencia van Spanje. Dit adembenemende park biedt een diverse flora en fauna, pittoreske dorpjes en tal van activiteiten voor natuurliefhebbers en avonturiers.
 
16 augustus 2023
De Vuurtoren van Cabo de la Huerta bij Alicante is een schitterend juweel aan de Costa Blanca en een must-visit bestemming voor zowel toeristen als de lokale bevolking. In dit blogartikel zullen we de geschiedenis, het adembenemende uitzicht en de bezienswaardigheden van deze verborgen schat verkennen.
 
13 augustus 2023
Ontdek de rijke culturele en historische erfgoed van de regio Benidorm en bezoek het Klooster van Santo Domingo in Orihuela, een verborgen schat die een bezoek waard is voor iedereen die geïnteresseerd is in geschiedenis, architectuur of spiritualiteit.
 
10 augustus 2023
Elche, gelegen aan de Costa Blanca, biedt niet alleen prachtige stranden en een warm klimaat, maar ook een rijke geschiedenis en cultuur. In het historische centrum van Elche komt de geschiedenis tot leven en kun je een fascinerende reis door de tijd maken.
 
7 augustus 2023
Altea, gelegen aan de Costa Blanca, is een populaire vakantiebestemming vanwege haar charmante oude stad, kunstgalerijen en prachtige zandstranden. Het uitzichtpunt van La Creueta, gelegen op de top van een heuvel, biedt bezoekers een adembenemend panoramisch uitzicht over de baai van Altea en de omliggende bergen.