Blogs

Benidorm is een kuststad gelegen aan de oostkust van Spanje en staat bekend om zijn prachtige stranden, bruisend nachtleven en heerlijke mediterrane keuken. Deze populaire vakantiebestemming trekt jaarlijks duizenden toeristen van over de hele wereld aan.

 
17 juni 2023
Denia, gelegen aan de Costa Blanca in Spanje, is een stad rijk aan geschiedenis en cultuur. Ontdek in deze blogpost het fascinerende historische centrum van Denia, met zijn indrukwekkende architectuur, lokale gastronomie en charmante visserswijk.
 
14 juni 2023
Benidorm staat bekend als een populaire vakantiebestemming vanwege zijn mooie stranden en bruisende nachtleven, maar wist je dat het ook een topbestemming is voor snorkelliefhebbers? In dit artikel ontdek je de beste plekken om te snorkelen in de omgeving van Benidorm.
 
11 juni 2023
Benidorm staat bekend om zijn stranden en bruisende nachtleven, maar wist je dat er ook een verborgen parel te ontdekken is? Het adembenemende uitzichtpunt van Sierra Cortina biedt natuur, avontuur en ontspanning op slechts enkele kilometers van het centrum van Benidorm.
 
8 juni 2023
Parasailen is een populaire watersport die mensen van alle leeftijden en ervaringsniveaus kunnen genieten. Benidorm, gelegen aan de Costa Blanca in Spanje, biedt met zijn prachtige stranden, kristalheldere water en betrouwbare wind de ideale locatie voor parasailen. In dit blogbericht bespreken we de beste plekken om te parasailen in de omgeving van Benidorm, zodat je de perfecte locatie kunt kiezen voor jouw volgende vakantie-avontuur.
 
5 juni 2023
Een bezoek aan de Costa Blanca is niet compleet zonder een uitstapje naar het charmante dorpje Guadalest en het adembenemende uitzichtpunt van El Castell de Guadalest. In dit blogartikel nemen we je mee op een ontdekkingstocht naar deze betoverende ervaring die je niet snel zult vergeten.
 
2 juni 2023
Benidorm staat bekend om zijn bruisende toeristische sfeer en levendige nachtleven, maar wist je dat deze stad aan de Costa Blanca ook tal van mogelijkheden biedt om te genieten van de prachtige natuur? In dit blogartikel delen we de beste manieren om de natuur in Benidorm te ontdekken en te waarderen, van wandelpaden en fietsroutes tot natuurlijke zwembaden en indrukwekkende vogelsoorten.
 
30 mei 2023
Ontdek het historische centrum van Bocairent, een verborgen juweel op slechts 80 kilometer van Benidorm. Dit middeleeuwse stadje, met zijn smalle straatjes, prachtige Plaza Mayor en fascinerende grotwoningen, biedt een unieke en onvergetelijke ervaring voor liefhebbers van geschiedenis en cultuur.
 
27 mei 2023
De vuurtoren van Cabo de la Nao is een unieke en adembenemende bestemming die je niet mag missen tijdens een verblijf in Benidorm. Het biedt een spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee en de omliggende natuur en heeft een rijke geschiedenis als waarschuwingsbaken voor schepen langs de Spaanse kust.
 
24 mei 2023
Benidorm is niet alleen bekend om zijn stranden en nachtleven, maar biedt ook uitstekende mogelijkheden voor paardrijden. In deze blogpost bespreken we de beste plekken om te paardrijden in de omgeving van Benidorm en geven we tips voor een onvergetelijke ervaring.
 
21 mei 2023
Ontdek het paradijselijke strand van El Portet in Moraira, een idyllische vakantiebestemming aan de Costa Blanca. Dit pittoreske strand biedt een perfecte mix van natuurlijke schoonheid, ontspanning en vermaak, en is een plek die je niet mag missen tijdens je reis naar deze regio.
 
18 mei 2023
Ontdek het minder bekende juweeltje van de Costa Blanca, het uitzichtpunt van El Faro in Albir. Dit adembenemende uitkijkpunt biedt een uniek en spectaculair uitzicht over de Middellandse Zee en de omliggende kustlijn en is gemakkelijk bereikbaar vanuit nabijgelegen steden zoals Benidorm en Albir. In dit blogbericht lees je alles wat je moet weten over deze fascinerende plek en hoe je er het beste van kunt genieten tijdens je bezoek aan Benidorm.
 
15 mei 2023
Benidorm staat bekend om zijn bruisende nachtleven en prachtige stranden, maar wat veel mensen niet weten is dat het ook een paradijs is voor zeilliefhebbers. In dit artikel bespreken we enkele van de beste plekken om te zeilen in de omgeving van Benidorm, van het zeilen rond het eiland Benidorm tot het verkennen van de baai van Altea en het eiland Tabarca.
 
12 mei 2023
Benidorm is niet alleen bekend om zijn bruisende nachtleven en prachtige stranden. Op slechts een uurtje rijden vind je het adembenemende natuurpark Marjal de Pego-Oliva, een uniek wetland dat een paradijs vormt voor natuurliefhebbers en een scala aan activiteiten biedt voor jong en oud.
 
9 mei 2023
Benidorm staat bekend om zijn zonovergoten stranden en bruisend nachtleven, maar deze populaire vakantiebestemming heeft nog veel meer te bieden. In dit artikel ontdek je de beste theatervoorstellingen die je ooit zult zien in Benidorm, van extravagante shows in het Benidorm Palace tot intieme flamenco-optredens in het Cine-Teatro Colón. Maak je klaar voor een onvergetelijke culturele ervaring tijdens je vakantie aan de prachtige Costa Blanca in Spanje.
 
6 mei 2023
Benidorm, gelegen aan de oostkust van Spanje, is een populaire vakantiebestemming voor toeristen van over de hele wereld. Deze bruisende badplaats is niet alleen bekend om zijn prachtige stranden en levendige nachtleven, maar biedt ook enkele van de meest indrukwekkende moderne bezienswaardigheden die je niet mag missen tijdens je bezoek aan deze zonovergoten stad.