Blogs

Benidorm is een kuststad gelegen aan de oostkust van Spanje en staat bekend om zijn prachtige stranden, bruisend nachtleven en heerlijke mediterrane keuken. Deze populaire vakantiebestemming trekt jaarlijks duizenden toeristen van over de hele wereld aan.

 
28 februari 2024
Ontdek de prachtige kustlijn van Benidorm per boot. Geniet van het uitzicht, ontspan en ontsnap aan de drukte van de stad.
 
24 februari 2024
Kasteel van Sax: adembenemend juweel in Benidorm met rijke geschiedenis, panoramisch uitzicht en unieke sfeer. Niet te missen attractie!
 
20 februari 2024
Ontspan en geniet van de beste spa's en wellnesscentra in Benidorm, met een breed scala aan behandelingen en faciliteiten.
 
16 februari 2024
Ontdek de geschiedenis en charme van de oude toren van La Cala in Benidorm. Adembenemend uitzicht, historisch monument en omgeven door prachtige natuur.
 
12 februari 2024
Prachtig natuurpark Sierra de Mariola bij Alcoy in Spanje met spectaculaire landschappen, flora en fauna, en tal van activiteiten.
 
8 februari 2024
Ontdek de prachtige wandelroutes in Benidorm met adembenemende uitzichten en diverse landschappen.
 
4 februari 2024
Historische gebouwen in Benidorm: Iglesia de San Jaime y Santa Ana, Balcon del Mediterraneo, Plaza de SS.MM. Los Reyes de España, Museo Boca del Calvari, Castillo Mirador.
 
31 januari 2024
Prachtig strand in Elche, Spanje. Wit zand, helder water en mooie natuur. Voorzieningen en activiteiten beschikbaar. Bezienswaardigheden in de buurt.
 
27 januari 2024
Ontdek het adembenemende natuurpark Sierra de Mariola bij Bocairent, een paradijs voor natuurliefhebbers en wandelaars.
 
23 januari 2024
Ontdek de bruisende nachtclubs van Benidorm vol muziek, dans en plezier! Een avond vol energie en levendigheid in de beste clubs van de stad.
 
19 januari 2024
Bezoek de vuurtoren van Cabo de las Huertas bij Alicante voor adembenemende uitzichten, wandelingen langs de kust en natuurlijke schoonheid.
 
15 januari 2024
Ontdek wetenschap en technologie in Benidorm! Bezoek musea met interactieve tentoonstellingen, educatieve workshops en fascinerende feiten.
 
11 januari 2024
Ontdek het adembenemende natuurpark Sierra Helada in Benidorm. Prachtige wandelpaden, duiken, vogels spotten en panoramisch uitzicht. Een must-visit!
 
7 januari 2024
Ontdek de verborgen schatten van het historische centrum van Sagunto: rijke geschiedenis, pittoreske straatjes en heerlijke keuken.
 
3 januari 2024
Ontdek de adembenemende schoonheid van dagtrips vanuit Benidorm: Alicante, Guadalest, Algar Watervallen, Elche en Tabarca.